Logo_kleinLogo_kleinLogo_klein
  • Home
  • Recepten
  • Blog
  • Contact
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Meer resultaten

Vegetarische pasta Carbonara

  • Home
  • Alle recepten
  • Avondeten
  • Vegetarische pasta Carbonara

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset
Stappen

1 Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd ondertussen de rode uit en knoflook in kleine stukjes.

2 Maak de romige saus: voeg de slagroom, kaas en ei toe in 1 kom en roer het tot een geheel.

3 Zet een koekenpan met een scheutje olie op het vuur. Bak de ui, knoflook en de spekjes 5 minuten op. Schep vervolgens alles uit de pan en zet het vuur op middelhoog.

4 Maak de saus warm in dezelfde koekenpan, roer tot de kaas gesmolten is. Giet de spaghetti af en voeg de saus en de spekjes toe aan de spaghetti. Doe dit kort voor het serveren, zodat het ei niet gaat stollen.

Serveertip: Lekker met een stukje breek brood.


Ook lekker

02/12/2021
Cheese oregano stokbrood van Subway maken
Do you like it?
2 Lees meer
10/13/2020
Pasta gerookte zalm met zoete roomsaus.
Do you like it?
1 Lees meer
10/08/2020
Zoete aardappel Frittata met broccoli en gemengde kaas
Do you like it?
0 Lees meer
Informatie

2 personen
30 minuten
Makkelijk


Ingrediënten

  • 120 Gram Pasta
  • 1 pak Ah vega spekreepjes
  • 1 Rode ui
  • 100 ml Slagroom
  • 1 Teen Knoflook
  • 1 Ei
  • 35 gram AH Geraspte Franse Gruyère 47+
  • Verse Peterseli

Keukenspullen

  • Kookpan
  • Koekenpan

DrankDrank
Processed with VSCO with f2 preset
Informatie

2 personen
30 minuten
Makkelijk


Ingrediënten

  • 120 Gram Pasta
  • 1 pak Ah vega spekreepjes
  • 1 Rode ui
  • 100 ml Slagroom
  • 1 Teen Knoflook
  • 1 Ei
  • 35 gram AH Geraspte Franse Gruyère 47+
  • Verse Peterseli

Keukenspullen

  • Kookpan
  • Koekenpan

DrankDrank
Stappen

1 Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd ondertussen de rode uit en knoflook in kleine stukjes.

2 Maak de romige saus: voeg de slagroom, kaas en ei toe in 1 kom en roer het tot een geheel.

3 Zet een koekenpan met een scheutje olie op het vuur. Bak de ui, knoflook en de spekjes 5 minuten op. Schep vervolgens alles uit de pan en zet het vuur op middelhoog.

4 Maak de saus warm in dezelfde koekenpan, roer tot de kaas gesmolten is. Giet de spaghetti af en voeg de saus en de spekjes toe aan de spaghetti. Doe dit kort voor het serveren, zodat het ei niet gaat stollen.

Serveertip: Lekker met een stukje breek brood.


Ook lekker

02/12/2021
Cheese oregano stokbrood van Subway maken
Do you like it?
2 Lees meer
10/13/2020
Pasta gerookte zalm met zoete roomsaus.
Do you like it?
1 Lees meer

Romige pasta carbonara met vegetarische spek.

Stappen

1 Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd ondertussen de rode uit en knoflook in kleine stukjes.

2 Maak de romige saus: voeg de slagroom, kaas en ei toe in 1 kom en roer het tot een geheel.

3 Zet een koekenpan met een scheutje olie op het vuur. Bak de ui, knoflook en de spekjes 5 minuten op. Schep vervolgens alles uit de pan en zet het vuur op middelhoog.

4 Maak de saus warm in dezelfde koekenpan, roer tot de kaas gesmolten is. Giet de spaghetti af en voeg de saus en de spekjes toe aan de spaghetti. Doe dit kort voor het serveren, zodat het ei niet gaat stollen.

Serveertip: Lekker met een stukje breek brood.

Informatie

 2 personen
 30 minuten
Makkelijk

Ingrediënten
  • 120 Gram Pasta
  • pak Ah vega spekreepjes
  • Rode ui
  • 100 ml Slagroom
  • 1 Teen Knoflook
  • 1 Ei
  • 35 gram AH Geraspte Franse Gruyère 47+
  • Verse Peterseli
Keukenspullen
  • Kookpan
  • Koekenpan

Hoi! Ik ben Alwin, een filmmaker uit Rotterdam. Naast het maken van films heb ik nog een hobby: eten. Ik ben geen food professional, maar wel heel enthousiast om jullie mee te nemen in de wondere wereld van eten. 

Omdat we eten bereiden vet gezellig vinden, delen we onze ervaringen graag met jou. Doe hier je inspiratie op om met gemakkelijke recepten een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Met de recepten van Vet Gezellig Eten hoef je je niet druk te maken dat je uren in de keuken staat, eten bereiden moet namelijk wel gezellig blijven!

Voor recept ideeën, suggesties of een samenwerking neem contact met ons op! Je kunt een mail sturen naar het info mail adres, een privé bericht sturen op onze instagram: Vet Gezellig Eten pagina of vul het formulier in op de contactpagina.

3 Comments

  1. Tinnerty schreef:
    10/29/2020 om 20:15

    Ziet er lekker uit! Kan je de slagroom (en hoeveelheid) nog aan de ingrediëntenlijst toevoegen? 🙂

    Beantwoorden
    • vetgezellig schreef:
      10/30/2020 om 09:53

      Gedaan! Thanks voor je oplettendheid!

      Beantwoorden
  2. Amelie van Writings by Amelie schreef:
    11/06/2020 om 12:04

    Dit ziet er niet zo smakelijk uit, vind ik. Maar ik geloof wel dat het heerlijk is!

    Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recepten sitemap


Ontbijt
Lunch
Bijgerechten
Avondeten

Contactgegevens


Recept ideeën, suggesties of een samenwerking, voor meer info bezoek de contact pagina.

Social Media


Voor meer recept video's en foto's kun je mij volgen op:
instagram

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Meer resultaten

© VET GEZELLIG ETEN 2020. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

      We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te bieden.

      Je kunt meer informatie vinden over welke cookies we gebruiken of deze uitschakelen in de instellingen .

      Powered by  GDPR Cookie Compliance
      Privacyoverzicht

      Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.

      Strikt noodzakelijke cookies

      Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.

      Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.