Logo_kleinLogo_kleinPantosti met tomaat, mozzarella & pestoLogo_klein
  • Home
  • Recepten
  • Blog
  • Contact

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pantosti met tomaat, mozzarella & pesto

  • Home
  • Alle recepten
  • Bijgerechten
  • Pantosti met tomaat, mozzarella & pesto

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset
Stappen

1 Verwarm op een laag vuur een beetje olijfolie in je Koekenpan.

2 Smeer de pesto aan de onderkant van het sneetje brood. Snijd de mozzarella en tomaat, leg deze tussen de sneetjes brood.

3 Besprenkel de bovenkant van je brood met een beetje olijfolie. Leg de tosti in de pan en bak deze om en om voor 5 minuten bruin.

Serveertip: Combineer met de heerlijke paprikasoep met geroosterde paprika!


Ook lekker

02/12/2021
Cheese oregano stokbrood van Subway maken
Do you like it?
2 Lees meer
10/08/2020
Zoete aardappel Frittata met broccoli en gemengde kaas
Do you like it?
0 Lees meer
10/08/2020
Frisse couscous salade met geitenkaas
Do you like it?
0 Lees meer
Informatie

2 personen
10 minuten
Makkelijk


Ingrediënten

  • 1 bol mozzarella
  • 4 sneden brood
  • Groene pesto
  • 6 Cherrytomaten
  • Olijfolie

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Processed with VSCO with f2 preset
Informatie

2 personen
10 minuten
Makkelijk


Ingrediënten

  • 1 bol mozzarella
  • 4 sneden brood
  • Groene pesto
  • 6 Cherrytomaten
  • Olijfolie

Keukenspullen

  • Koekenpan
Stappen

1 Verwarm op een laag vuur een beetje olijfolie in je Koekenpan.

2 Smeer de pesto aan de onderkant van het sneetje brood. Snijd de mozzarella en tomaat, leg deze tussen de sneetjes brood.

3 Besprenkel de bovenkant van je brood met een beetje olijfolie. Leg de tosti in de pan en bak deze om en om voor 5 minuten bruin.

Serveertip: Combineer met de heerlijke paprikasoep met geroosterde paprika!


Ook lekker

02/12/2021
Cheese oregano stokbrood van Subway maken
Do you like it?
2 Lees meer
10/08/2020
Zoete aardappel Frittata met broccoli en gemengde kaas
Do you like it?
0 Lees meer

Knapperige pantosti met mozzarella. Lekker als ontbijt, lunch of voor naast een kommetje soep.

Stappen

1Verwarm op een laag vuur een beetje olijfolie in je Koekenpan.

2Smeer de pesto aan de onderkant van het sneetje brood. Snijd de mozzarella en tomaat, leg deze tussen de sneetjes brood.

3Besprenkel de bovenkant van je brood met een beetje olijfolie. Leg de tosti in de pan en bak deze om en om voor 5 minuten bruin.

Serveertip: Combineer met de heerlijke paprikasoep met geroosterde paprika!

Informatie

 2 personen
 10 minuten
Makkelijk

Ingrediënten

  • 1 bol mozzarella
  • 4 sneden brood
  • Groene pesto
  • 6 Cherrytomaten
  • Olijfolie
Keukenspullen

  • Koekenpan

Hoi! Ik ben Alwin, een filmmaker uit Rotterdam. Naast het maken van films heb ik nog een hobby: eten. Ik ben geen food professional, maar wel heel enthousiast om jullie mee te nemen in de wondere wereld van eten. 

Omdat we eten bereiden vet gezellig vinden, delen we onze ervaringen graag met jou. Doe hier je inspiratie op om met gemakkelijke recepten een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Met de recepten van Vet Gezellig Eten hoef je je niet druk te maken dat je uren in de keuken staat, eten bereiden moet namelijk wel gezellig blijven!

Voor recept ideeën, suggesties of een samenwerking neem contact met ons op! Je kunt een mail sturen naar het info mail adres, een privé bericht sturen op onze instagram: Vet Gezellig Eten pagina of vul het formulier in op de contactpagina.

4 Comments

  1. Amelie van Writings by Amelie schreef:
    10/29/2020 om 17:04

    Ik zou zelf niet zo snel tomaat tussen een croque monsieur/tosti leggen maar het is wel een tof idee om eens af te wisselen!

    Beantwoorden
  2. Suus schreef:
    10/29/2020 om 20:55

    Hey Alwin! Super lekker recept! Maar bedoel je niet een koekenpan in plaats van een steelpan? In mijn steelpan past in ieder geval geen tosti maar misschien heb ik gewoon een hele kleine!

    Beantwoorden
    • vetgezellig schreef:
      10/30/2020 om 09:50

      Hey Suus, Bij mij past het wel in mijn steelpan maar een koekenpan kan ook zeker! 🙂

      Beantwoorden
  3. Dionne schreef:
    11/03/2020 om 09:34

    Lekker 😀 gaan we uitproberen!

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recepten sitemap


Ontbijt
Lunch
Bijgerechten
Avondeten

Contactgegevens


Recept ideeën, suggesties of een samenwerking, voor meer info bezoek de contact pagina.

Social Media


Voor meer recept video's en foto's kun je mij volgen op:
instagram

Zoeken

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
© VET GEZELLIG ETEN 2020. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

      We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te bieden.

      Je kunt meer informatie vinden over welke cookies we gebruiken of deze uitschakelen in de instellingen .

      Powered by  GDPR Cookie Compliance
      Privacyoverzicht

      Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.

      Strikt noodzakelijke cookies

      Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.

      Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.