Logo_kleinLogo_kleinCheese oregano stokbrood van Subway makenLogo_klein
  • Home
  • Recepten
  • Blog
  • Contact

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Cheese oregano stokbrood van Subway maken

  • Home
  • Alle recepten
  • Avondeten
  • Cheese oregano stokbrood van Subway maken

Processed with VSCO with f2 preset

Stappen

1 Doe de bloem in een kom en voeg de gist, suiker en zout toe. Voeg de olijfolie en het water toe. Kneed alle ingrediënten 10 tot 15 minuten tot het deeg niet meer plakt. Als je klaar bent vet de kom een klein beetje in en dek je deeg af met een theedoek en laat het rijzen op een warme plek voor een uur of tot het verdubbeld is.

2 Na een uur strooi je wat bloem op je werkbank en verdeel daar het deeg in 2 stukken van ongeveer 175 gram.

3 Druk de bol iets plat (15 bij 15 cm) en rol het in tot een lange staaf en plak de naden aan elkaar vast zodat het een geheel wordt.

4 Druk de bol iets plat (15 bij 15 cm) en rol het in tot een lange staaf en plak de naden aan elkaar vast zodat het een geheel wordt en rol hem tot een staaf van ongeveer 20 cm.

E 5 Doe een stuk ovenpapier op een bakplaat en leg de twee staven erop. Strooi er wat van het Parmezaanse kaasmengsel op. Laat het deeg weer rijzen voor een half uur of totdat ze zijn verdubbeld is.

6 Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de broden na het rijzen in ongeveer 13 minuutjes goudbruin. Leg ze daarna even op een rooster om af te koelen. Geniet ervan!

Serveertip: Op de foto zie je een BLT wat redelijk simpel te maken is. Haal bacon sla en tomaat, Bak de bacon goed aan beide kanten, snij de tomaat en voeg alles samen op het broodje. Eventueel kan je er nog knoflooksaus toevoegen aan je broodje.


Ook lekker

Processed with VSCO with f2 preset
02/12/2021
Cheese oregano stokbrood van Subway maken
Do you like it?
2 Lees meer
10/13/2020
Pantosti met tomaat, mozzarella & pesto
Do you like it?
4 Lees meer
10/13/2020
Pasta gerookte zalm met zoete roomsaus.
Do you like it?
1 Lees meer
Informatie

2 personen
120 minuten
Makkelijk


Ingrediënten

  • 250 gram bloem
  • 4 gram gist
  • 7 gram kristalsuiker
  • 3 gram zout
  • 25 ml olijfolie
  • 140 ml water

  • Parmazaan mix
  • 10 gram parmezaanse kaas
  • 0,5 tl uienpoeder
  • 0.5 tl Italiaanse kruiden


    Keukenspullen

    • Keukenmixer
    • Kom
    • Deegroller
Processed with VSCO with f2 preset
Informatie

2 personen
120 minuten
Makkelijk


Ingrediënten

  • 250 gram bloem
  • 4 gram gist
  • 7 gram kristalsuiker
  • 3 gram zout
  • 25 ml olijfolie
  • 140 ml water

  • Parmazaan mix
  • 10 gram parmezaanse kaas
  • 0,5 tl uienpoeder
  • 0.5 tl Italiaanse kruiden


    Keukenspullen

    • Keukenmixer
    • Kom
    • Deegroller
Stappen

1 Doe de bloem in een kom en voeg de gist, suiker en zout toe. Voeg de olijfolie en het water toe. Kneed alle ingrediënten 10 tot 15 minuten tot het deeg niet meer plakt. Als je klaar bent vet de kom een klein beetje in en dek je deeg af met een theedoek en laat het rijzen op een warme plek voor een uur of tot het verdubbeld is.

2 Na een uur strooi je wat bloem op je werkbank en verdeel daar het deeg in 2 stukken van ongeveer 175 gram.

3 Druk de bol iets plat (15 bij 15 cm) en rol het in tot een lange staaf en plak de naden aan elkaar vast zodat het een geheel wordt.

4 Druk de bol iets plat (15 bij 15 cm) en rol het in tot een lange staaf en plak de naden aan elkaar vast zodat het een geheel wordt en rol hem tot een staaf van ongeveer 20 cm.

5 Doe een stuk ovenpapier op een bakplaat en leg de twee staven erop. Strooi er wat van het Parmezaanse kaasmengsel op. Laat het deeg weer rijzen voor een half uur of totdat ze zijn verdubbeld is.

6 Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de broden na het rijzen in ongeveer 13 minuutjes goudbruin. Leg ze daarna even op een rooster om af te koelen. Geniet ervan!

Serveertip: Op de foto zie je een BLT wat redelijk simpel te maken is. Haal bacon sla en tomaat, Bak de bacon goed aan beide kanten, snij de tomaat en voeg alles samen op het broodje. Eventueel kan je er nog knoflooksaus toevoegen aan je broodje.


Ook lekker

02/12/2021
Cheese oregano stokbrood van Subway maken
Do you like it?
2 Lees meer
10/13/2020
Pantosti met tomaat, mozzarella & pesto
Do you like it?
4 Lees meer

Maak thuis de cheese oregano stokbrood van de subway na

Stappen

  1. Doe de bloem in een kom en voeg de gist, suiker en zout toe. Voeg de olijfolie en het water toe. Kneed alle ingrediënten 10 tot 15 minuten tot het deeg niet meer plakt. Als je klaar bent vet de kom een klein beetje in en dek je deeg af met een theedoek en laat het rijzen op een warme plek voor een uur of tot het verdubbeld is.
  2. Na een uur strooi je wat bloem op je werkbank en verdeel daar het deeg in 2 stukken van ongeveer 175 gram.
  3. Druk de bol iets plat (15 bij 15 cm) en rol het in tot een lange staaf en plak de naden aan elkaar vast zodat het een geheel wordt.
  4. Druk de bol iets plat (15 bij 15 cm) en rol het in tot een lange staaf en plak de naden aan elkaar vast zodat het een geheel wordt en rol hem tot een staaf van ongeveer 20 cm.
  5. Doe een stuk ovenpapier op een bakplaat en leg de twee staven erop. Strooi er wat van het Parmezaanse kaasmengsel op. Laat het deeg weer rijzen voor een half uur of totdat ze zijn verdubbeld is.
  6. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de broden na het rijzen in ongeveer 13 minuutjes goudbruin. Leg ze daarna even op een rooster om af te koelen. Geniet ervan!

Serveertip: Op de foto zie je een BLT wat redelijk simpel te maken is. Haal bacon sla en tomaat, Bak de bacon goed aan beide kanten, snij de tomaat en voeg alles samen op het broodje. Eventueel kan je er nog knoflooksaus toevoegen aan je broodje!

Informatie

 2 personen
 10 minuten
Makkelijk

Ingrediënten

  • 250 gram bloem
  • 4 gram gist
  • 7 gram kristalsuiker
  • 3 gram zout
  • 25 ml olijfolie
  • 140 ml water
  • Parmazaan mix
  • 10 gram parmezaanse kaas
  • 0,5 tl uienpoeder
  • 0.5 tl Italiaanse kruiden
Keukenspullen

  • Keukenmixer
  • Kom
  • Deegroller

Hoi! Ik ben Alwin, een filmmaker uit Rotterdam. Naast het maken van films heb ik nog een hobby: eten. Ik ben geen food professional, maar wel heel enthousiast om jullie mee te nemen in de wondere wereld van eten. 

Omdat we eten bereiden vet gezellig vinden, delen we onze ervaringen graag met jou. Doe hier je inspiratie op om met gemakkelijke recepten een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Met de recepten van Vet Gezellig Eten hoef je je niet druk te maken dat je uren in de keuken staat, eten bereiden moet namelijk wel gezellig blijven!

Voor recept ideeën, suggesties of een samenwerking neem contact met ons op! Je kunt een mail sturen naar het info mail adres, een privé bericht sturen op onze instagram: Vet Gezellig Eten pagina of vul het formulier in op de contactpagina.

2 Comments

  1. Patrice schreef:
    02/12/2021 om 20:04

    Oehhhhh deze ga ik zeker een keer proberen! Filmpje was ook erg leuk en smakelijk 😋

    Beantwoorden
  2. Sura Gunay schreef:
    11/03/2021 om 07:59

    Leuk

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recepten sitemap


Ontbijt
Lunch
Bijgerechten
Avondeten

Contactgegevens


Recept ideeën, suggesties of een samenwerking, voor meer info bezoek de contact pagina.

Social Media


Voor meer recept video's en foto's kun je mij volgen op:
instagram

Zoeken

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
© VET GEZELLIG ETEN 2020. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

      We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te bieden.

      Je kunt meer informatie vinden over welke cookies we gebruiken of deze uitschakelen in de instellingen .

      Powered by  GDPR Cookie Compliance
      Privacyoverzicht

      Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.

      Strikt noodzakelijke cookies

      Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.

      Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.