Logo_kleinLogo_kleinPasta gerookte zalm met zoete roomsaus.Logo_klein
  • Home
  • Recepten
  • Blog
  • Contact

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pasta gerookte zalm met zoete roomsaus.

  • Home
  • Alle recepten
  • Avondeten
  • Pasta gerookte zalm met zoete roomsaus.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset
Stappen

1 Zet de kookpan met water op het vuur. Snijd de ui, knoflook en de zalm in stukjes en halveer de cherrytomaten.

2 Zet een steelpan op het vuur en voeg een scheut olie toe. Bak de ui, knoflook op laag vuur voor 2 minuten en voeg daarna de tomaten toe. Bak het geheel voor 3 minuten.

3 Als het water kookt kun je de spaghetti toevoegen. Terwijl dit staat te koken voeg je aan de andere pan de roomkaas, chilisaus, zout en peper toe.

4 Rooster de pijnboompitten in een aparte pan en giet de spaghetti af. Voeg de saus en de zalm toe aan de pasta.

5 Laat dit een minuut staan met de deksel op de pan. Serveer daarna het gerecht met de pijnboompitten en peterselie op een bord.

Serveertip: Lekker om goede olijfolie toe te voegen als het op je bord ligt.


Ook lekker

02/12/2021
Cheese oregano stokbrood van Subway maken
Do you like it?
2 Lees meer
10/13/2020
Pantosti met tomaat, mozzarella & pesto
Do you like it?
4 Lees meer
10/13/2020
Pasta gerookte zalm met zoete roomsaus.
Do you like it?
1 Lees meer
Informatie

2 personen
30 minuten
Makkelijk


Ingrediënten

  • 100 gram gerookte zalm
  • 150 gram volkoren spaghetti
  • 200 gram cherrytomaten
  • 1 rode ui
  • 1 teen knoflook
  • 100 gram roomkaas
  • 1 el chilisaus
  • 1 hand pijnboompitten
  • verse peterselie
  • Zout & peper

Keukenspullen

  • 2 steelpannen
  • Kookpan

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Processed with VSCO with f2 preset
Informatie

2 personen
30 minuten
Makkelijk


Ingrediënten

  • 100 gram gerookte zalm
  • 150 gram volkoren spaghetti
  • 200 gram cherrytomaten
  • 1 rode ui
  • 1 teen knoflook
  • 100 gram roomkaas
  • 1 el chilisaus
  • 1 hand pijnboompitten
  • verse peterselie
  • Zout & peper

Keukenspullen

  • 2 steelpannen
  • Kookpan

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Stappen

1 Zet de kookpan met water op het vuur. Snijd de ui, knoflook en de zalm in stukjes en halveer de cherrytomaten.

2 Zet een steelpan op het vuur en voeg een scheut olie toe. Bak de ui, knoflook op laag vuur voor 2 minuten en voeg daarna de tomaten toe. Bak het geheel voor 3 minuten.

3 Als het water kookt kun je de spaghetti toevoegen. Terwijl dit staat te koken voeg je aan de andere pan de roomkaas, chilisaus, zout en peper toe.

4 Rooster de pijnboompitten in een aparte pan en giet de spaghetti af. Voeg de saus en de zalm toe aan de pasta.

5 Laat dit een minuut staan met de deksel op de pan. Serveer daarna het gerecht met de pijnboompitten en peterselie op een bord.

Serveertip: Lekker om goede olijfolie toe te voegen als het op je bord ligt.


Ook lekker

02/12/2021
Cheese oregano stokbrood van Subway maken
Do you like it?
2 Lees meer
10/13/2020
Pantosti met tomaat, mozzarella & pesto
Do you like it?
4 Lees meer

Heerlijk romige pasta met gerookte zalm en cherrytomaten.

Stappen

1Zet de kookpan met water op het vuur. Snijd de ui, knoflook en de zalm in stukjes en halveer de cherrytomaten.

2Zet een steelpan op het vuur en voeg een scheut olie toe. Bak de ui, knoflook op laag vuur voor 2 minuten en voeg daarna de tomaten toe. Bak het geheel voor 3 minuten.

3Als het water kookt kun je de spaghetti toevoegen. Terwijl dit staat te koken voeg je aan de andere pan de roomkaas, chilisaus, zout en peper toe.

4Rooster de pijnboompitten in een aparte pan en giet de spaghetti af. Voeg de saus en de zalm toe aan de pasta.

5Laat dit een minuut staan met de deksel op de pan. Serveer daarna het gerecht met de pijnboompitten en peterselie op een bord.

Serveertip: Lekker om goede olijfolie toe te voegen als het op je bord ligt.

Informatie

 2 personen
 30 minuten
Makkelijk

Ingrediënten

  • 100 gram gerookte zalm
  • 150 gram volkoren spaghetti
  • 200 gram cherrytomaten
  • 1 rode ui
  • 1 teen knoflook
  • 100 gram roomkaas
  • 1 el chilisaus
  • 1 hand pijnboompitten
  • verse peterselie
  • Zout & peper
Keukenspullen

  • 2 steelpannen
  • Kookpan

Hoi! Ik ben Alwin, een filmmaker uit Rotterdam. Naast het maken van films heb ik nog een hobby: eten. Ik ben geen food professional, maar wel heel enthousiast om jullie mee te nemen in de wondere wereld van eten. 

Omdat we eten bereiden vet gezellig vinden, delen we onze ervaringen graag met jou. Doe hier je inspiratie op om met gemakkelijke recepten een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Met de recepten van Vet Gezellig Eten hoef je je niet druk te maken dat je uren in de keuken staat, eten bereiden moet namelijk wel gezellig blijven!

Voor recept ideeën, suggesties of een samenwerking neem contact met ons op! Je kunt een mail sturen naar het info mail adres, een privé bericht sturen op onze instagram: Vet Gezellig Eten pagina of vul het formulier in op de contactpagina.

1 Comment

  1. Renée schreef:
    11/03/2020 om 22:05

    Perongeluk sweet chili saus gebruikt (is geen aanrader haha)

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recepten sitemap


Ontbijt
Lunch
Bijgerechten
Avondeten

Contactgegevens


Recept ideeën, suggesties of een samenwerking, voor meer info bezoek de contact pagina.

Social Media


Voor meer recept video's en foto's kun je mij volgen op:
instagram

Zoeken

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
© VET GEZELLIG ETEN 2020. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

      We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te bieden.

      Je kunt meer informatie vinden over welke cookies we gebruiken of deze uitschakelen in de instellingen .

      Powered by  GDPR Cookie Compliance
      Privacyoverzicht

      Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.

      Strikt noodzakelijke cookies

      Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.

      Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.