Knapperige pantosti met mozzarella. Lekker als ontbijt, lunch of voor naast een kommetje soep.
Stappen
1Verwarm op een laag vuur een beetje olijfolie in je Koekenpan.
2Smeer de pesto aan de onderkant van het sneetje brood. Snijd de mozzarella en tomaat, leg deze tussen de sneetjes brood.
3Besprenkel de bovenkant van je brood met een beetje olijfolie. Leg de tosti in de pan en bak deze om en om voor 5 minuten bruin.
Serveertip: Combineer met de heerlijke paprikasoep met geroosterde paprika!
Informatie
2 personen
10 minuten
Makkelijk
Ingrediënten
- 1 bol mozzarella
- 4 sneden brood
- Groene pesto
- 6 Cherrytomaten
- Olijfolie
Keukenspullen
Hoi! Ik ben Alwin, een filmmaker uit Rotterdam. Naast het maken van films heb ik nog een hobby: eten. Ik ben geen food professional, maar wel heel enthousiast om jullie mee te nemen in de wondere wereld van eten.
Omdat we eten bereiden vet gezellig vinden, delen we onze ervaringen graag met jou. Doe hier je inspiratie op om met gemakkelijke recepten een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.
Met de recepten van Vet Gezellig Eten hoef je je niet druk te maken dat je uren in de keuken staat, eten bereiden moet namelijk wel gezellig blijven!
Voor recept ideeën, suggesties of een samenwerking neem contact met ons op! Je kunt een mail sturen naar het info mail adres, een privé bericht sturen op onze instagram: Vet Gezellig Eten pagina of vul het formulier in op de contactpagina.
4 Comments
Ik zou zelf niet zo snel tomaat tussen een croque monsieur/tosti leggen maar het is wel een tof idee om eens af te wisselen!
Hey Alwin! Super lekker recept! Maar bedoel je niet een koekenpan in plaats van een steelpan? In mijn steelpan past in ieder geval geen tosti maar misschien heb ik gewoon een hele kleine!
Hey Suus, Bij mij past het wel in mijn steelpan maar een koekenpan kan ook zeker! 🙂
Lekker 😀 gaan we uitproberen!